VO-raad

Het concept

Makkelijk en snel opinies peilen van schoolleiders

Betere kennisdeling door op een gemakkelijke manier opinies te peilen bij schoolleiders. Dat was de uitdaging voor de VO-raad. Het resultaat is een gebruiksvriendelijke app die regiovoorzitters in staat stelt om snel polls uit te zetten bij schoolleiders. Dit zorgt voor meer kennisdeling, bevordert de besluitvorming en creƫert tegelijkertijd meer betrokkenheid.

Focus en eenvoud

De app is ingericht om vraagstukken zo gemakkelijk mogelijk aan te bieden. Daarom is het ontwerp gericht op eenvoud en focus. Het moet voor de gebruiker direct duidelijk zijn wat er wordt verwacht, zonder ruis. Regiobesturen kunnen eenvoudig polls aanmaken waar schoolleiders gemakkelijk op kunnen reageren. Daarnaast is er de mogelijkheid om statistieken in te zien.

Meer grip op regionale verschillen

De VO-raad heeft als doel om regionale ontwikkelingen en verschillen sneller en duidelijker in kaart te brengen. Deze app kan daar een significante bijdrage aan leveren door regionale polls inzichtelijk te maken en te vergelijken. Zo zal deze app zorgen voor meer betrokkenheid voor schoolleiders, snelle besluitvorming voor regiovoorzitters en meer inzicht voor de VO-raad om landelijke beleid af te stemmen.

De applicatie

Inloggen in de applicatie

Overzicht van alle beschikbare poll’s om in te vullen, en 2 states bij het invullen van een poll.

Quote van de klant:

“SevenLab is een betrouwbare partij met veel oog voor de klant. Ze denken actief met je mee en zijn enorm behulpzaam en flexibel.” – Satish Bhawanidin – Projectleider VO-raad